Dakrenovatie & Onderhoud Nederland  is een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van platte en hellende daken zowel bij woningen, appartementen als bedrijfspanden. Wat ons bedrijf uniek maakt, is dat we de werkzaamheden uitvoeren met gecertificeerde monteurs in bezit van alle benodigde gereedschappen.

ZEKERE KWALITEIT

Dakrenovatie & Onderhoud Nederland werkt uitsluitend met de A-merken. Doordat we alleen met merken van grote fabrikanten werken, heeft u bij een eventuele garantievraag de zekerheid dat het opgelost kan worden.

MET ZEKERHEID EEN TEAM VAN ERKENDE VAKSPECIALISTEN

Dakrenovatie & Onderhoud Nederland bestaat uit een team van erkende vakspecialisten. En dat merkt u als klant. Aan de adviezen die wij geven om een dakrenovatie goed, maar ook binnen uw kostenwensen te realiseren. Aan onze grondige rapportage van dakonderhoud.

In geval van renovatie zullen we een dak nooit een nacht openlaten. We weten hoe veranderlijk het weer kan zijn. Wij gaan niet weg voordat uw dak volledig dicht is en het een regenbui aankan. Alle dakwerkzaamheden doen wij uitsluitend met eigen erkende vakmensen.

OVERTUIGENDE SERVICE

Als klant van Dakrenovatie & Onderhoud Nederland heeft u een vast contactpersoon voor al uw vragen. Is deze persoon niet direct bereikbaar? Dan heeft u altijd snel iemand aan de lijn die van uw project afweet en u verder kan helpen.

Ook op de planning die we afgeven kunt u bouwen. Op basis van onze ervaring kunnen we de tijdsduur van werkzaamheden goed inschatten en u een reële planning geven. Last van daklekkage? Wij helpen u snel: binnen 8 uur zijn we aanwezig om de lekkage te verhelpen. Alle dagen van de week.