Levering en montage

Wij bieden een breed assortiment kachels aan. Denk hierbij aan palletkachels en openhaarden. Wij leveren alle soort kachels behalve kachels die op gas functioneren. Naast het leveren bieden wij ook de montageservice aan. Op die manier brengen wij een rookkanaal aan en zorgen wij voor een correcte montage van uw kachel. Uw nieuwe haard of kachel zal niet alleen een blikvanger zijn in uw huis, maar zal ook efficiënt en veilig functioneren.

Voorkomen van vogeloverlast

Schoorstenen kunnen aantrekkelijk zijn voor vogels om nesten te bouwen, vooral tijdens koudere maanden. Onze installatieservices omvatten preventieve maatregelen om vogeloverlast te voorkomen, zodat uw schoorsteen vrij blijft van verstoppingen die de luchtstroom kunnen belemmeren en rookterugslag kunnen veroorzaken.

Brandveiligheid en efficiëntie

Een goed geïnstalleerd en onderhouden rookkanaal of haard vermindert het risico op schoorsteenbranden aanzienlijk. Creosootophoping, een veelvoorkomend probleem bij slecht onderhouden systemen, wordt effectief aangepakt. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere omgeving, maar draagt ook bij aan een efficiëntere verbranding en brandstofbesparing.

Bescherming tegen koolmonoxidevergiftiging

Een correct geïnstalleerde haard of kachel vermindert het risico op koolmonoxidevergiftiging. Wij zorgen voor een veilige afvoer van verbrandingsgassen, waardoor uw huis beschermd blijft tegen dit gevaarlijke, kleurloze en reukloze gas.

Conclusie

Onze montageservice staat garant voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Naast montage bieden wij ook onderhoudsdiensten aan om de levensduur van uw haard of kachel te verlengen en optimale prestaties te behouden. Neem contact met ons op voor een veilige en stijlvolle verwarmingsoplossing in uw huis!